Hopp til innhold

En introduksjon av Bergen

Bergen
Bergen er en fristende by sirklet av syv åser, og er et populært stopp for reisende i Norge. De fantastiske museene og de vennlige innbyggerne gjør Bergen til et av de mest populære reisemålene i Norge. Også ikke gå glipp av er den legendariske jernbanen Oslo - Bergen, som er rangert som en av verdens beste togreiser.

Historien om Bergen
Historien forteller at Bergen ble grunnlagt i 1070 e.Kr. og ble laget som Norges administrative hovedstad mellom 1200 og 1299. Som Skandinavias største by er det knutepunktet for stockfish trading og senteret for virksomheten i Norge. Det er det store maritime senteret for frakt og finansiering. Selv om det har gått gjennom mange katastrofer forårsaket av brann, gir de vakre bygningene fortsatt byen med stor tiltrekning.

Ting å gjøre i Bergen
Spaser rundt i byen vil bringe en person til en kulturell opplevelse. Severdighetene er tiltalende for øynene, og solnedgangen er spektakulær, spesielt om sommeren. Bergen sentrum gir mange steder verdt å besøke. Bergen Kunstmuseum er det største kunstmuseet med det meste varierte brikkene fra renessansen til de siste. Vestlandet Museum har den største samlingen av dekorativ kunst og er for det meste kinesisk.

For de som er i lokale godbiter og handelen, er Fisketorget eller fiskemarkedet verdt besøket. Mange turister finner seg gjennom butikker som tilbyr suvenirvarer. Mens det en gang var sentrum for fiskevending, er nettstedet nå mer til å selge varer laget av lokalbefolkningen. For en kulturell opplevelse var Bergenhus festning, de eldste bevarede fortene i Norge og en gang var kongens hus, et must-see. Det er for tiden brukt som et sted for galas holdt av kongene.

Tog reise til Bergen
Norge er et av de dyreste landene å reise inn, så å reise med tog i Norge er veien å gå. Selvfølgelig, hvis du skal reise med tog må du ta Oslo-Bergen en reise, som regnes som en av de mest naturskjønne togturene i verden.

Bergen er også betjent av Bergen Airport Flesland, som har planlagt og lavpris flyselskapstjenester til destinasjon over hele Europa. Dette gir en praktisk flyplass hvis du ønsker å starte eller avslutte din reise i Skandinavia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

1 × four =